Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naiv?

I djupet av hjärtat
Gömmer jag mig

Vågar inte se

Den som ser mig

Hjärtats nakna slag
Är dubbla

Tankarna vill fly
Sätta bo i tryggheten
Måla vackra fasader

Men i ansiktet faller
Blå tårar







Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 49 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-30 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish