Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FISKFADÄS (tanka)

Ren babylycka

förvandlades till skräckfilm

inför chockad blick

 

då plötsligt pappa Guppy

glupskt åt upp sin avkomma

 




Bunden vers (Tanka) av MaLo VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-30 22:04



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Eller kanske det nya; skräcktankan :)
2022-12-01

  Cikoria Blå VIP
Skräckfilm ju
2022-12-01

  Kungskobran VIP
När babylycka kom på tal
blev jag kannibal
2022-11-30
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP