Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens drottning. Himlens önskan


Hon ligger naken i sin säng
Ser fullmånen genom fönstret

Huden glöder
När månen ser henne
Låter henne bada i sitt silver

Lyfter fram hennes skönhet
Presenterar henne för Natten

Natten lägger sin mantel av mörkaste blått
Som sammet över hennes axlar

Hon är krönt av stjärnorna
Älskad av universum

Gnistrar som ett stjärnfall

Mitt i en önskan




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 63 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-30 22:23



Bookmark and Share


  miramin
Åh så vacker!!
Som en dröm
2022-12-03

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så vackert och melodiskt. Hoppas hennes önskan slår in!
2022-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish