Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofullkomlig

Jag är för vek i mitt hjärta
Jag gråter lätt
Jag är för känslig
När någon höjer rösten
Jag är rädd för mörkret
Jag är rädd för åskan och blixten
Jag är en tänkare
Som överanalyserar
Blir så trött på det ibland
Jag är en överbeskyddande mor
Som ger konsekvensen irriterade barn
Jag är en älskande farmor
Älskar att leka
Skoja
Skratta
Busa med mina barnbarn
Jag älskar att baka
Älskar musik
Jag är rädd för fulla människor
Som gapar och skriker
Jag är en god lyssnare
Och försöker alltid vara en god medmänniska
Försöker alltid att vara rättvis
Är långt ifrån perfekt
Men vet att jag gör mitt bästa
Att försöka vara en bättre människa än jag var igår





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 63 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-30 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish