Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.otålig

Om ingen av dem
jag tänker
förtjänar lycka som mest
mår något vidare.
Faller kanske teorin min
om att osjälvisk omtanke
är enda vägen till lycka.
Eller är det så
Att jag är otålig som alltid.




Fri vers (Fri form) av Lialdoh VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-30 23:57



Bookmark and Share


    Emmeline
Mm det återstår att se
Teorin är fin annars
2022-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP