Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kortaste dikt som ska läsas långsamt

två lax

en torsk




Övriga genrer av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-01 05:46



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
...Och alla landlevande som under ytan sänktes ner....
2022-12-01

  angela Täubert fd Jansson VIP
trasig själ

nöjd torsk
2022-12-01

    ej medlem längre
Kort presentation av något mycket större…
2022-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP