Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många unga människor väljer idag att begå självmord, vad är det som händer i vårt samhälle?


Ska det verkligen behöva vara så?

Ge mig kraft
ge mig frid
säg mig meningen med detta liv
jag härdar ej ut
nej livet är slut,
ja livet är slut.

Så skrev en ensam, ledsen ung tonåring
i sitt självmordsbrev...

Ska det verkligen behöva vara så?




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-01 07:23



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En stor sorg och tyngd med ungas självmord. En viktig fråga är hur vi förebygger… bra lyft och mycket sorgligt! Kärlek och kraft att möta alla unga så de känner sig väl emottagna önskar jag!
2022-12-01
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP