Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virrvarr

Är jag
Finns jag
Känns jag

Vill jag
Kan jag
Hur vet jag

Blir jag
Förstår jag

Klarar jag av

Sårar jag
Berör jag

Är du sann

Vem är du
Bakom orden

Finns du
Känner du

Vad ser vi
Hur är vi

Vad blir vi







Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-01 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish