Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulna skuggor

Rymdens orkidéer.
Blickar ut över mig.
Som om jag inte fanns.
Även om jag gjort det.
Skulle de forfarande blomstra.
I sitt växthus.
Någonstans.
Surrealistiska ord omfamnar.
Kysser mina läppar.
Om och om igen.
Samtidigt som månen slingrar sig.
Som för att säga förlåt.
Utnötta ballerinaskor i en våt vattenpöl.
Hon känner inte sina egna tårar.
För vad är tårar när de stulna skuggorna rodnar.
Inväntar natten.
Då stjärnorna omsluter mig.
De dömer inte.
Bara finns där.
Som någon slags trygghet.
Inte ens norrskenet kan ge.
Kanske vore känslor mer befriande.
Än sarkastisk overklighet.
När depressionen sänker sig över staden.
Lyckopiller väntar runt hörnet.
En stund i vinterlandskapet.
Ett äkta liv.
Blickar ut över mina orkidéer.
Blickar ut över rymden.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-01 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP