Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterregn

Den tredje förvandlingen.
Klättrar på trappor av glas.
Lämnar gyllene fotavtryck efter sig.
Slumrar in och försvinner.
Längtan efteråt aldrig sinar.
Ännu mer intensiv de ord som inte sades.
Tolkar texter med poetens blick av snö.
Åker snowracer under björkens bro.
Strosar över stadens strandfynd.
Letar sig in bakom liljekonvalj och passionsblomma.
Vissnande tystnad och dess skönhet så bedårande utsmyckad.
Behagligt vinterregn svalkar som väldekorerad paraplydrink.
När drömmar återvänder.
Så även jag.
Tornugglan bevisar mig motsatsen.
Kvar blir tveksamheten.
Ömsar värddjurets hemlighet.
Kvar blir rester av sagor.
Endast en svag doft av ett farväl ligger i luften.
Det jag misstänker.
Är att jag inte är ensam.
Mitt andra jag hand i hand.
Samma hjärtslag.
Samma tankar.
Innan vi försvinner.
Ner i snön.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-01 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP