Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
leve kompromissen


Dominans

Dominans
kan innebära
att du försöker
köra över någon annan

Bättre då att försöka komma fram
till en kompromiss
genom resonemang




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-01 15:35



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Problemet är att vissa människor inte tar argument och resonemang.
2022-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP