Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon har sagt om ledarskap att det hänger inte på hur det utförs, uppgiften, utan att uppgiften utförs med godkänt betyg. Det vill säga att saken kan fås att fungera, att utföraren själv kan uppleva sedan om och möjligt hur.


Det finns människor som dör...





...medan de är i färd med att nå ett eller annat mål.
En målvakt som kan lyckas putta iväg bollen, bara
för att sekunder senare dö av någonting omöjligt
att förutse, där ligger nog själva tanken på att den
förtjänar en utmärkelse, så möjligt efterlevande kan
se och förstå själva 'grejen'?

Att däremot släppa in ett mål och så köra ihjäl sig i
besvikelsens efterdyningar efter en ödesdiger match
i någon slags lagsport. Det är väl kanske att se som
någonting nödvändigt så nästa i tur, istället kan få
söka offra sig i nöden?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-12-03 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP