Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretsar



Det känns som om
själen
blivit kidnappad
Metafysiska rum
där konsten samlar
upp all energi
rinner ur mig
Detta mörker
är biologiskt ett
fängelse
där kontrollen
är systematisk




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-01 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP