Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Missnöjets vinter' är den svenska titeln på en bok av John Steinbeck. Du vet han med böcker som 'Möss och människor', 'Det var en gång ett krig', 'Månen har gått ned', 'Riddarna kring Dannys bord' med flera...


Försök till en kommersiell jul




Om nu julen står för dörren
dröjer det väl ej länge förrän

klappar slås in men ej fönster
med ljus o frost bildas mönster

hela dagen hörs musiken ljuda
någon kan väl hemlös in bjuda

fast det för dem finns mat
om klappar det är ett evigt tjat

en missnöjets vinter blir i kvadrat
till en kall sådan serverad som på fat.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-12-02 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP