Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månåldersdagdröm

du dansade
som om du var ensam
i 70-talet

medan mitt överjag
stod i dörren
och tittade på

jag minns inte musiken

men den var säkert bra

det var musiken oftast
på den tiden

och i rymden
for folk omkring

som om det inte
fanns något bättre
att göra

när de istället
borde ha dansat
med dig




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-12-01 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP