Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vävpoesi


"Vävpoesi variant 1" Vreeswijk möter Cohen

Livet är ett penningspel
å ingen slipper undan

Hon ser i kors vart än hon ser,
men hon är vacker när hon ler

Det finns en spricka i allt
Det är så ljuset kommer in

Jag lämnar bordet
Jag är ute ur spelet

Det är av kärlek vi skapas
Det är i kärlek vi försvinner

© Christer Johansson 2022-12-01




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-01 18:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert. jag har lyssnat på cohen en del, inte så mycket cornelis. blir påmind om queens of the stone age lyrik från en av deras bästa låtar "in the fade"

"Cracks in the ceilin'
crooked pictures in the heart"
2022-12-03

  Blomma-Stjärna VIP
lite kul...
2022-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten