Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vävpoesi "Edwall möter Kilpi"

Jag ser på världen genom dödas blickar
med andras oro köper jag min frid

Du inte bara stör, svarade jag
du rubbar min existens, välkommen !

Å lilla bäcken mot älven rinner mot stora hav
och aldrig någonsin du finner
var lilla bäcken blev av

När du gått så betraktar jag
spåren efter dig:
De lyckliga rynkorna kring mina ögon

© Christer Johansson 2022-12-01




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-01 19:20



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
jag gillar mycket Eva Kilpis; Du inte bara stör, du rubbar min existens - välkommen!
2022-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP