Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sexuellt möte




De båda möttes på sajten poeter.se.
Hon kom ursprungligen från ett annat land
och han kom nånstans från mellansverige.

De kommenterade varandras dikter, ibland
objektivt, ibland vågat och insåg
snart att de båda gillade kvinnliga, sexiga
underkläder och vackra stövlar och andra
kvinnliga skodon.

De bodde nu rätt långt från varandra
men hur det var och utvecklade sig så
var man snart överens om att man
helt enkelt måste träffas och titta på
varandra och de där sexiga tingen på
närmare håll.

Man visste hur den andra såg ut och
det var väl mycket det som framkallade
de där känslorna i att man liksom ville ta
i varandra och undersöka kropparna
hos var och en. Hon hans, Han hennes.

Det skrevs en väldans massa mejl, sms
och poetiska kommentarer under den här
laddade tiden. Hon sa att hon hade saknat
sex i flera år och var nu sprängfull av en
kåt längtan efter man.

Han tyckte att hon var så vacker och
sexig att han redan i fantasin varit i säng
med henne många gånger om och det blev
han som, bestämdes det, skulle angöra
en resa medelst flyg, till henne och hennes
längtande famn.

Hon hade till den grad blivit så glad i tanken
på ett möte, sa hon, att hon var tvungen
att byta trosor flera gånger om dagen.

Detta faktum gjorde honom inte mindre
kavat. Tvärtom. Han kändes sig som
Stålmannen när han tänkte på henne,
hennes blöta underliv och hur skönt
det skulle kännas att se och känna det
på alla sätt och vis.

Dagen för avfärd störtregnade det. Så klart
tänkte han när han skyndade från jobbet
för att hinna med en så tidig flygbuss
som möjligt. Han kunde inte vänta en sekund
för mycket på att komma iväg.

Stadens trottoarer och gator flöt av
nederbörden och det gjorde honom mest
bara ännu mer upplivad...och ja, kåt på
vad som väntade.

Nu satt han på planet och det skulle landa
i ett annat land om bara några minuter.
Han var så spänd, så kåt på henne att
han fick problem med att gå rak genom
flygkroppen. Ja det spände och hade sig
överallt. Underbart !

Han skyndade förbi alla framförvarande
medresenärer, rusade genom tullen och
pang, där stod hon !

Vacker som en dröm. Med en pilsk glimt i
ögonvrån som inte gick att missuppfatta.

Hon ville.

De finner varandra genast. Ger varandra
en lång, skön, varm kram som lovar allt.

En kyss och mötet är igång.

Det ska hålla på i tre dygn.

Vackrare poesi än så blir det inte.




Prosa av Gunnar Hilén VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-01 19:50



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det vackra är som glas. Tacka vet jag äkta känslor.
2022-12-02

  angela Täubert fd Jansson VIP
Inte vackert men väldigt hett! ; )
2022-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP