Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

börjar jag bli gammal nu

börjar jag bli gammal nu eller vad

är det som händer folk runtomkring 

 

dör som flugor den ena begravs och

den andra dör mina vännner minna 

 

vänner vart tar ni vägen vart tog vår 

ungdom vägen förut blev folk åtti nitto 

 

år men nu slutar hjärtat att slå tideigt

för många runt om kring mej börjar jag 

 

att bli gammal nu står jag på tur eller är 

jag en överlevare som dör av min ålder 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-01 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten