Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om

det är så svårt att sakna något man

aldrig har hafft som att beskriva lufft 

 

något man behöver i varje andetag

men som som man inte kan ta eller

 

fånga  man kan inte leva utan den 

men saknade kan mala ner och plåga

 

en vi har så många känslor som inte

går att ta i som gör så ont eller som vi 

 

njuter av men det går inte att ta eller

peka på dom som samvetet alla har

 

ett men ingen vet vad det sitter alla 

känslor och samvete är som vägvisare

 

i våra kroppar men många som jag skälv 

lyssnar inte på dom och därför har min 

 

väg gått nerför hadde jag inte varit

påverkad av olika substanser så kanske

 

jag hadde hafft mer kontackt med mitt 

inre och gjort andra beslut en vad jag 

 

gjort efter min väg nu sitter jag där jag 

sitter och funderar på det tänk om eller 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-01 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten