Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag omgavs med så mycket kärlek och liv

jag omgavs med så mycket kärlek och liv 

allt hadde så starka färger allt var ett 

 

äventyr jag mins allt så starkt första kyssen 

och så vidare men med tiden och åldern

 

kasstades jag in i en laburint där jag gick fel

så många gånger tiden rullar på som vågorna 

 

mot stranden och nu är jag vuxen färgerna är 

blekare äventyret har tagit slut kärleken har 

 

brunit ut och slocknat men jag lever jag andas 

man får vara tacksam för det jag väntar med

 

späning vad som står bakom nästa hörn när

turen kommer till baks till mej för jag är trött

 

nu på att allt går i svart och vitt och jag trampar

i samma spår dag ut och dag in allt har bleknat 

 

inom mej jag vill leva nu och inte bara hålla mej

vid liv jag vill ha till baka känslan full av liv igen  




Fri vers av den nakna poeten
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-01 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten