Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tid och otid (Min kamp 2.22)

Stövlarna jag köpte förra året

är otäta och nu har jag inga

varma, vattentäta stövlar 

och det är irriterande och

kommer att bli dyrt och

jag tänker på alla som

har trasiga skor och

utkylda hem och

flyglarm i tid och otid och

otrygghet för hela slanten.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-01 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP