Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tid i verklighetens


Sanning


Ingenstans var alltid någonstans
där i Lavendeldalens aftonsken
där vi vattnade våra rosor

Våra kläder var lätta och tunna
i sommares varma bris
vattnet svalt att dricka i ån

Lyckliga var vi som duvorna
där de flög så vackert över oss
och vi visste vad kärlek betydde




Fri vers av Irene Backström
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-12-01 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström