Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Mellan åren 2000–2021 har 343 kvinnor dödats. Hur många som dödats under år 2022 är ännu inte klarlagt" AF


343

från vänster till höger
och omvänt
ingen förändring




Fri vers (Fri form) av alicja lappalainen VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2022-12-02 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP