Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trisslotten



vad betyder högsta vinsten
för den som föll djupare än andra
att stå på egna ben betyder allt
det är mat värme och bostad
vänner kan han vara förutan
den som inte fanns när kolten var sliten
och pälsen var grå
kan inte vänta sig dela vinsten
Papperstäcket var det enda som värmde
den frusne själen
och då drivorna under natten bäddat ett täcke
var koltrasten den som
honom väckte

De som var hans vänner då
när trisslotten honom nytt liv skänkte
de möter ett nollat ansikte












Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2022-12-02 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP