Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hunds hår


Att döma hunden efter håren brukar man säga

Men vem har rätten att bedöma vilka hårstrån som är fina eller fula?

Vi är alla lika värda brukar det heta

Men varför får så många inte ta del av livets framgångar på grund av andras dömande blickar
ord?

Varför får man inte blanda som man vill

Vara vem man vill

Med vem man vill

Säg mig det.

För när jag väljer helt själv rynkar dom på näsan.

Jag är så förbannat trött på det här

Så dränerad av att behöva fortsätta höra gnäll

Alla ord

Om vad som är dåligt för mig

Farligt
Fult
Opassande

Gå bort från min rygg!

För jag är trygg

Låt mig vara

älska
känna

Så länge
Jag vill

Och gällande min hunds hår



är dom det finaste för mig.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-02 09:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Många sitter på mina axlar och pekar snett. De borde nog ta bort bjälken i sina ögon först.
Jag älskar alla hundar, oavsett hår.
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP