Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett försök att aktivera mig efter en lång tystnad. Utmanar alla poeter som inte lagt ut en text på länge. (Använd gärna en lite större font så är texterna lättare att läsa)


#Dagens dikt 2.12.22 #Drömkras

drömmarna krasas

aldrig förgäves

 

de bara omformas,

blir trasiga bitar

i livets mosaik

 

lagda till rätta

formar de livet

vackrare än

man vågat drömma

 

2022-12-02




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-12-02 09:42



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Välkommen tillbaka med denna fina tänkvärda dikt.
2022-12-02

  Evelyn Falk Möller VIP
Djup visdom och stort hopp finns att utläsa i dina underbara ord.
2022-12-02

  Poeten Salvador VIP
Välkommen tillbaka

Din tanke är viktig, det som misslyckas ska man lära sig av
2022-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP