Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12


Älskling det regnar på vår kärlek

Saker faller som glas mot marmorn
så komplicerat så svårt så hårt

det går så fort
det går av

jag gömmer mig i hörn
gräver ner mig i sand

jag vill hålla din hand
när stormarna blåser

mina ögon rinner
och det smakar salt

kläderna slits
skavs av

Älskling det regnar på vår kärlek
regnar överallt

jag ska bygga oss en ark
segla härifrån

bort från alla dagar
bort från alla år




Fri vers (Fri form) av Isvatten VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-02 10:38



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Håller med Bengt, prexist, har redan byggt en ark och seglat härifrån - Kram och tack för arbetet med bygget!
2022-12-07

    ej medlem längre
Jag läser förundrat och sen undrar jag:

”Finns det plats för mig i Din ark”?
En fantastisk text om närhet och behov av aktion.
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP