Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finna sig tillrätta

Terapeuten tittade på henne
Lyssnade tyst och nickade

Mmmhmm

Hon undrade vad han tänkte
Bet sig i läppen

Var hon " onormal"
I sina tankar

En ny resa hade tagit sin början

Kanske ett "nytt" sätt att se
Både sig själv och andra

Arbeta med vardagslivet

Andas

Finna en "gyllene" medelväg

Mitt i ett helt vanligt

"Svenssonliv"












Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 60 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-02 11:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket fin ordat!
2022-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish