Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra ljuset i advent

Andra ljuset i advent
har jag i mitt hjärta tänt
för alla som tvivlar.
Tro är tvivlets opponent,
hoppet är ett fundament
som alltid motiv har.

Att tro utan argument,
det är denna tid förtjänt,
en tid av begrundan.
Hoppet är ambivalent,
kärleken är permanent,
fylld utav förundran.

Andra ljuset i advent
har jag för all kärlek tänt
som finns här på jorden.
Kärlek ger sig själv frekvent,
är förlåtelsens betjänt.
I vart hjärta bor den.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-12-02 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP