Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEMOKRATISK TERAPI

Hur mår ni ?

-Men det är väl terapeuten
som bör fråga det och inte
klienten.

Jag tar mig den rätten som
demokratisk terapi,att för
omväxling göra terapeuten
till klient som alltnog kan
behöva någon att tala med,
men helst skulle jag nog se
alla terapeuter fick sluten
vård.


-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-12-02 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP