Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KOKONGKOMMANDOT

Folk stormar fram som en armé

Då vill jag inte vara me'

Då vill jag helst vara ifre'

och tjata om Clash och Bizex-B

 

Skumma figurer överallt

och utomhus är det ganska kallt

Då är det inte särskilt ballt

Härhemma har vi faktiskt allt

 

LARZ GUSTAFSSON 2/12 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-12-02 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP