Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns många sätt att bli läst på.


ÄRAN AV ATT BLI LÄST FRAMFÖR LITTERÄR PROSTITUTION

Vore royaltyn 1 sek per läsning
vore jag mångmiljonär vid det
här laget med 2 005 000
läsningar av publicerad text,
men nöjer mig istället med den
äran av att bli läst utan litterär
prostitution.

-




Skapa | Skriva av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-12-02 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP