Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attraktion

när det främmande blir nära

så uppstår attraktion

när man är ifrån varandra

så kan man vara ifrån sig

men kom ihåg att det är

när närheten blir främmande

som den går ännu närmare när den är framme

så det uppstår ett läkt sår

det är så attraktion

uppstår




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-02 20:50



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Bravo!
2022-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP