Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundas alla (Min kamp 2.22)

Stänger ögonen

vill inte se

stänger öronen

vill inte höra

 

avundas alla som

inte ser och hör

utan bara lever

och njuter av livet

 

 

 

 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-12-02 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP