Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


midvintertid


Varde ljus


När det är så mörkt
att inte ens taklamporna
lyser upp inomhus

åker ficklamporna
från krislådan fram
och belyser allt det
vi behöver se

led watt lumen
kan ljuset åter oss ge

När det är så mörkt
att inte ens taklamporna
lyser upp inomhus

och batterierna
har tagit slut
i ficklamporna

Då är det dags
för Lucia
att bringa oss ljus

i midvintertid






Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-02 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP