Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JULBAK-SLAG (senryu/haiku)

Knäck exploderar

rykande pepparkakor

krigszon i köket




Bunden vers (Haiku) av MaLo VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-12-02 23:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Så tokigt det kan bli.
2022-12-05

  Evelyn Falk Möller VIP
Haaaaa :))

Dina ord målar upp ett underbart minne hos mig. Där ingår även bränd tomtegröt..... Lite jobbigt just då... men nu är det bara roligt. Och det löste sig ju. Det blev julafton i allafall.... :))
2022-12-04

  Kungskobran VIP
Jag blir knäckt
2022-12-03

  Sparvögat VIP
Fint fångat~julbak i krigets tecken…
2022-12-03

  Cikoria Blå VIP
Julstress för proffs.
Väl fångat.
2022-12-03
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP