Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt Älskade


Jordgubbsland

Tidiga morgnar hade jag
sett dig gå förbi
där jag satt på knä
i jordgubbslandet

Dom var stora och röda
många och delikata i smaken
lagoma att sälja på torget
i vår lilla stad

Oftast gick du snabbt
och i tankar och såg mig inte
idag hade du tittat på mig

Höjt handen och hållit
upp pekfinger och långfinger
samt firat av ett oklanderligt leende

Hjärtat hoppade till och det spred
sig en sprittande lycklig glädje därinne
Jag hade blivit sedd jag fanns.....




Fri vers av Irene Backström
Läst 67 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-02 23:57



Bookmark and Share


  Örjan Noreheim
Härligt varm med nyplockade jordgubbar.
2022-12-09

  lodjuret/seglare VIP
Själv tycker jag det är konstigt att jag gillar en del texter mera eller mindre olika dagar, med Petra istället föredrar helger till skillnad från vardagar med sitt som godtycke.
Bokmärker förstås jordgubbar med oriktig grädde, här.
2022-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström