Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

En ensam fågel
i den starkaste vind
som biter i din kind

En ensam plats
i ett avfolkat land
som i öknens sand

En ensam känsla
i ett bultande bröst
som en längtans tröst

En ensam grubblare
i ett bottenlöst grepp
som ett sjunket skepp




Bunden vers (Rim) av Björn Blomqvist
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-12-03 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist