Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DU SOM HJÄLPER ETT ÄRLIGT HJÄRTA

Du som hjälper ett ärligt hjärta

grip in med sanningens ljuva ljus

Du som ser alla frågetecken

som uppstår i varje bräckligt krus

kom med Din tröst och Din sköna balsam

Du som mött Tomas som tvivlade

Låt nu Ditt Ord vara mäktigt verksamt

Skänk visshet åt den förtvivlade

 

Härnere kan vi se spår i sanden

hur Du har burit den dignande

Vi har sett trofasta fadershanden

den läkande och välsignande

Din trofasthet är vår sköld, vårt skärm här

Inget kan skilja oss från Din nåd

För den anfäktades hjärta närmre

och viska sedan Ditt helga råd

 

LARZ GUSTAFSSON 3/12 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-12-03 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP