Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friskhetsrecept



Det får ingen gratis
soppa på burk full av kemikalier
märkligt är det inte
den stora sjukan utbredd är
De som gör allt från grunden
får snart hungriga gäster




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-12-03 04:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP