Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätt min själ i pant

Hoppas att jag aldrig blir
en bitter gammal tant.
Vaksam över sitt revir
och själviskt arrogant.

Föds jag i ett annat liv,
sätt min själ i pant,
om jag glömt de normativ
av jagets ockupant.

Led den hem från sin exil
om jaget blir vakant.
Föds jag som en tom stencil,
så väck dess emigrant.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-12-03 06:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP