Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapande i olika former

Med allt som man i dikter lägger i;
ett uppfinneri är däri !




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-03 07:07



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Som att spela schack
i ett drömt Landskap?
;)

2022-12-03

    ej medlem längre
ah, klokt sagt. uppfinningar, alltså vetenskap, är konst också? självklart när man tänker på det.. det heter ju "ingenjörskonst"....

"if necessity is the mother of invention then laziness must be its father"
2022-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP