Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Novembergrått

Tråkgrå och lättspänd
hänger himmelsväven

Sovande
lämnade vinden
alla löv oberörda

Trädens
bruna siluetter
tiger på åns
stilla yta

Fallens
taktfasta brus
på avstånd




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-12-03 11:10



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En bild av stillheten, för mig; den väntan som bor inuti den här årstiden. Verkligen fin poesi, och med ett utmärkt foto till.
2022-12-03

  Stisse
Underbart bildspråk. Poesi som läker.
2022-12-03

  BenGust VIP
På avstånd stilla bruset
som förstärker
det svaga novemberljuset.
Mild och behaglig tondikt.
2022-12-03

  Solstrale VIP
En tonsatt tystnad där forsens brus ackompanjerar… Så vackert och så fina bilder i orden!
2022-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP