Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKUGGAN AV EN HUND KOMMER FRAM

Jag försökte somna till "Telegraph Road"

Men det ska nog vara "Albatross"

Hade varit ut och promenerat i snön

och bland alla irrande bloss

Skönt att vara inomhus

fast panten hopar sig

Kanske blir det ännu en sväng

Sedan blir det tv-fåtöljens lugn

Numera mitt klassiska häng

 

Nätterna är svåra

Så är det ibland

Ingenting att nedslås utav

Tråden är så tunn i 

en högkänsligs land

Ett, tu, tre så kan den gå av

Läser fina böcker

Hör supermusik

Ser på sköna tv-program

Men förutan sömn

blir jag aldrig mig lik

Skuggan av en hund kommer fram

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/12 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-12-03 11:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hunden i fråga är Barry, som tillhörde Kurt "Lalka" Franz, lägerchef i Treblinka.
Barry bet av genitalierna på manliga lägerfångar medan de levde.
2022-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP