Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöjd Kråk-slotts Innehavare.



Nu går jag upp till
min Vindsvåning
här i Norrtoppen

Med egen vatten
-kraft,gjutjärns
kamin och ved

Samt känner mig
mycket sällare

Och ej som en ned
-tryckt Skånings
gnällare

Inuti en elslukande
bottenvåning

med nedsläckt
Källare.











Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Sefarge VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-03 15:24



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Sällhet
en fröjd att känna
och även toppen
om man egen ved
kan bränna, då vet
man vad i det då
kan spänna...

2022-12-03

  Kajan VIP
Drastiskt, komiskt ; och några vindmöllor kanske skulle göra susen i sydlandet ?
2022-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP