Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kamp

av dumhet
okunnighet
sålde jag
min själ
till satan

han kanske
släpper den
nästa år

eller tänk bara
om det blir
till jul

då har jag mod
att kämpa
kanske




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2022-12-03 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP