Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka(r)


sorgliga sånger
flyger högt under grå moln

ensamma svanen

firar jul utan partner
precis som många andra




Bunden vers (Tanka) av SpamPippiL VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-03 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP