Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fienden

fienden känns igen
på långt håll

vill vara
med mig
mer än allt
annat

jobbar hårt på
att göra jordklotet
obeboeligt för
just mig

jobbar så
fort han ser mig

men då hans
farsa kommer
ska jag
berätta
vad albin
går för




Fri vers av SatansSon
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-12-03 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon