Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att lyssna


En dålig lyssnare

En dålig lyssnare
ska du inte höra på
Det går inte in vad du säger
I bästa fall tiger hon
och väntar på att yttra sig själv
Inget gensvar
ren tomhet




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-12-03 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP